ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
همه مواد خمیر را درون کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسهچربکرده بگذارید.
حالا رویش را بپوشانید و صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
اکنون هر قسمت از خمیر را اندکی باز کنید و قدری از مواد میانی در وسط آن بگذارید و خمیر را ببندید. اینک خمیر را به کمک وردنه، به قطر 20 سانتیمتر باز کنید.
آنگاه روی خمیر 4 برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید ولی مراقب باشید که این برشها به مرکز نرسد و حدود 3 سانتیمتر تا مرکز خمیر، فاصله داشته باشد. حالا هر برش را دو قسمت کنید و هر تکه را بپیچانید.
خمیرها را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید. اکنون روی خمیرها تخممرغ همزده بمالید و در مرکز خمیر اندکی مارمالاد زردآلو بگذارید و قدری سیاهدانه بپاشید.
سپس نانها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید و به 4 قسمت تقسیم کنید.