آشپزباشی - آرزو گنجی
مایه خمیر، آب و شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس شیر، تخممرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسه بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 17 در 13 سانتیمتر باز کنید.
سپس به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه میانی روی هر خمیر بگذارید و سمت دیگر خمیر را چند برش ایجاد کنید.
حالا خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده بچینید. رویشان را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه کنار بگذارید.
اینک روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.