آشپزباشی - افسانه ظروفی
روشتهیه
شیر، آب، شکر، نمک، مایه خمیر و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید و رویش را بپوشانید. حالا صبر کنید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند و چند برابر شود. (حدود یک ساعت) اکنون خمیر را به تکههای 100 گرمی برش دهید و هر تکه را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بچینید. آنگاه با ته لیوان روی خمیرها را اندکی تخت کنید و رویشان پنیر، گوجه فرنگی و زیتون بچینید. حالا اطراف خمیر را با زردة تخممرغ زرین کنید و 15 دقیقه آن را کنار بگذارید.
اینک نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.