طرز تهیه نان باگت
ابتدا در كاسهی كوچكی مایه خمیر، یك دوم پیمانه آب و شكر را با هم مخلوط كنید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر، فعال شود و حبابهائی روی آن نمایان گردد.
حالا در ظرف دیگری 700 گرم از آرد و نمك را با هم مخلوط كنید؛ مایه خمیر و باقیماندهی آب را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. آنگاه در صورت نیاز، باقیماندهی آرد را بتدریج بیفزائید تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد خمیر را در كاسهی چربكردهای قرار دهید؛ روی ظرف را بپوشانید و در حدود 2- 3 ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را به طور مساوی دو قسمت كنید و هر قسمت را به شكل لوله درآورید و در سینی فر - كه آن را با آرد ذرت پوشاندهاید - بگذارید. دوباره روی خمیر را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود. اكنون با یك چاقوی تیز چندین برش روی خمیر ایجاد كنید و با افشانه (اسپری)، آب روی خمیر بپاشید تا مرطوب شود. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد.