Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

نان میوه‌های خشک

نان  میوه‌های خشک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب ولرم  ۶۰ میلی‌لیتر (معادل یک‌چهارم پیمانه)

مایه خمیر  ۱۰ گرم

شکر  ۱۰ گرم

آرد ۴۵۰ گرم

شکر  ۴۰ گرم

مخلوط پودر دارچین، جوز و زنجفیل ۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ   ۱ عدد

کره   ۶۰ گرم

آب  250 میلی‌لیتر (معادل ۱ پیمانه)

مخلوط میوه‌های خشک خرد کرده (انجیر، کشمش، کرنبری و توت‌خشک) ۱۳۰ گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

آب ولرم، مایه خمیر و ۱۰ گرم شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر تخمیر شود و حباب‌هایی روی آن به وجود آید.

آن‌گاه آرد، شکر، ادویه، تخم‌مرغ، کره و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و نیمی از آب را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس باقیمانده آب را به آرامی بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست آید.

حالا میوه‌های خشک را افزوده و مخلوط سازید.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.

اینک فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید و رینگ به قطر 20 سانتیمتر را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در رینگ قرار دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

حالا روی خمیر کره آبکرده بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

برچسب ها: ناننان میوه ایآشپزباشیشور و شیریننــــان میوه‌های خشکمیوه های خشک تعداد بازديد: 946 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است