آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
آب ولرم، مایه خمیر و ۱۰ گرم شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر تخمیر شود و حبابهایی روی آن به وجود آید.
آنگاه آرد، شکر، ادویه، تخممرغ، کره و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و نیمی از آب را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس باقیمانده آب را به آرامی بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی بهدست آید.
حالا میوههای خشک را افزوده و مخلوط سازید.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.
اینک فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید و رینگ به قطر 20 سانتیمتر را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه خمیر فراهم کرده را در رینگ قرار دهید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
حالا روی خمیر کره آبکرده بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.