تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
قالب كمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه آرد، نمك و دارچین را دركاسه بزرگی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خردهنان درآید.
اكنون. شكر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخممرغ، آب و شیر را با هم مخلوط كنید و آن را كمكم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
اكنون خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به اندازهی 30×40 سانتیمتر باز كنید. سپس كرهآبكرده را روی خمیر بمالید و شكر قهوهای، شكلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.
آنگاه خمیر را از درازا رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید. اكنون این برشها را كنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یكونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان كه گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.
یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.