Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 11:29

حلقه‌ نان میوه‌ای

حلقه‌ نان میوه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 250 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ سرد و خرد كرده  30 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره‌ی نرم  60 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 50 گرم

 

زنجفیل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

فندق برشته و خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

مربای پوست پرتقال خرد كرده 50 گرم

 

گلسه‌چری خرد كرده 50 گرم

 

مواد لازم رویه

 

آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 120 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، شكر و نیمی از شیر ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 10دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس آرد و نمك را در كاسه‌ بزرگ‌تری بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید. حالا باقیمانده‌ی شیر، تخم‌مرغ و مایه خمیر عمل آمده را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

 اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

 اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه‌ی 25×35 سانتیمتر، باز كنید. آن‌گاه كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را روی خمیر بمالید و مراقب باشید كه به حدود 2 سانتیمتر، از لبه‌های خمیر كره مالیده نشود.

 سپس زنجفیل، فندق، مربای پوست پرتقال و گلسه‌چری را نیز  روی كرم بریزید و خمیر را از طرف طول رول كنید و با چاقوی تیز خمیر را به عرض 5 سانتیمتر ببرید. اكنون خمیرهای برش خورده را به شكل دایره و كنار هم، در سینی چربكرده بچینید.

روی سینی را بپوشانید و حدود نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیرها دو برابر شود. اینك سینی را در فرم گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه نان را بپزید.

همینكه روی نان‌ها طلائی‌رنگ شد، آنها را روی پنجره‌ سیمی بچینید تا كاملا خنك شوند. سپس نان را با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه‌ مواد رویه: آب لیموترش را كم‌كم به پودر شكر بیفزائید تا كرم صاف و روانی به دست آید.

یادآوری: اگر گلسه‌چری در دسترس نبود می‌‌توانید از مربای آلبالو بدون شربت استفاده كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننانپخت ناننان میوه اینان حلقه ایمواد اولیه نان تعداد بازديد: 1863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است