تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ابتدا خمیر استارتر را به این ترتیب آماده كنید. آب و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا دمایش به 65 درجه سانتیگراد برسد و به شكل خمیر درآید.
آنگاه خمیر فراهم كرده را كنار بگذارید تا خنك شود و بعد آن را با باقیمانده مواد لازم خمیر، مخلوط كنید. سپس خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون هر قسمت از خمیر را به قطر 25 سانتیمتر، باز كنید و روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه روی یكی از آنها مواد میانی بریزید و دایره دیگر خمیر را روی مواد میانی بگذارید و دایرهای فرضی به قطر 5/3-4 سانتیمتر، در مركز خمیر در نظر بگیرید.
سپس 24 نوار از اطراف خمیر تا دایره فرضی ببرید و هر یك از این نوارها را سه بار بتابانید. اینك روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود (حدود یك ساعت). سپس روی خمیر، تخممرغ بمالید و در مركز آن قدری تخمه آفتابگردان بپاشید.
حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.