تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
برای آماده كردن بستنی ماست؛ شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت بجوشد.
آنگاه شربت را در ظرف دیگری بریزید و صبر كنید تا خنك شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود.
حالا پوست لیموها را رنده كنید، آبشان را بگیرید و آنها را به شربت سرد شده، بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون شربت را در ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید تا اندكی سفت شود.
حال ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و دوباره در فریزر بگذارید تا جائیكه بتوانید با اسكوپ آن را بردارید.
سپس آب انبه را با 10 اسكوپ از بستنی فراهم كرده در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه نوشیدنی را برای پذیرائی، در لیوانهای مناسب و زیبائی بریزید، قدری یخ به آن بیفزائید و با بستنی ماست، نعنا و انبه بیارائید.