روشتهیه
4 پيمانه شكر را با 2 پيمانه آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر، قوام بيايد. حالا عرق بيدمشك را به آن بيفزائيد و بگذاريد كمي ديگر بجوشد. پس از اينكه شربت خنك شد در شيشه نگهداري كنيد، هنگام مصرف باآب و قدري يخ تركيب كنيد و ميل نمائيد. شربت عرق بهار نارنج، عرق نسترن را به همين روش درست كنيد.
خواص عرق بيدمشك
از عرق بيدمشك در طب سنتي ايران به عنوان تقويتكننده، آرامبخش، ضد رطوبت و ضدگرمازدگي استفاده ميشود. همچنين برخي بر اين باورند كه عرق بيدمشك مقوي قلب است.