آشپزباشی
در لیوان بلند، 3 قاشق سوپخوری عصاره لیموترش را بریزید. بعد به آرامی شربت تمشك آبی را بیفزائید. سپس یك حلقه لیموترش با پوست به شربت بیفزائید.
آنگاه آب لیموترش را به آرامی به مواد بیفزائید. حالا آن را با نعنا تزئین نمائید. آنگاه با نی نوشجان كنید.
روش تهیهی سس تمشك آبی: پودر میوه را با آب جوش مخلوط كنید. صبر كنید تا شربت خنك شود. بعد از صافی ردكنید. اكنون شربت قابل استفاده است. مدت نگهداری این سس در یخچال 20 روز میباشد.
یادآوری: منظور از پودر میوه همان پودر شربت میوهها است كه در تمامی سوپر ماكتها یافت میشود.