تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
هندوانه را در مخلوطكن بریزید و پوره كنید. آنگاه پوره هندوانه را در صافی بریزید و آبش را بگیرید. (برای تهیه این نوشیدنی، به 750 میلیلیتر (3 پیمانه) آب هندوانه نیاز دارید).
سپس نعنا، شكر و لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با پشت قاشق چوبی، نعنا را اندكی له كنید و مواد را هم بزنید تا شكر نیز حل شود. حالا آب هندوانه و آب انگور را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون لیوانهای مخصوص پذیرائی را با یخ پر كنید و نوشیدنی را در آن بریزید و با برگ نعنا بیارائید.