Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

موهیتوی هندوانه

موهیتوی هندوانه

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

هندوانه‌ هسته گرفته و خرد كرده  یك نصفه

 

نعنا 1 دسته‌ی 50 گرمی

 

شكر ریز 1 قاشق سوپخوری

 

لیموی تازه، چهار قاچ كرده 1عدد

 

آب انگور یا سیب 310 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

هندوانه را در مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. آن‌گاه پوره‌ هندوانه را در صافی بریزید و آبش را بگیرید. (برای تهیه‌ این نوشیدنی‌، به 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه) آب هندوانه نیاز دارید).

سپس نعنا، شكر و لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با پشت قاشق چوبی، نعنا را اندكی له كنید و مواد را هم بزنید تا شكر نیز حل شود. حالا آب هندوانه و آب انگور را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون لیوان‌های مخصوص پذیرائی را با یخ پر كنید و نوشیدنی را در آن بریزید و با برگ نعنا بیارائید. 

 

برچسب ها: موهیتوی هندوانهانواع موهیتونوشیندنی با هندوانهآموزش موهیتوموهیتوآموزش موهیتوی هندوانه تعداد بازديد: 1585 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است