تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
برگهای توتفرنگی را بگیرید و توتفرنگیها را از وسط نصف كنید. انگورها را نیز از خوشه جدا سازید و پوست هندوانه را بگیرید.
آنگاه هندوانه را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا هندوانه پوره شود و هستههایش نیز خرد شود.
حالا توتفرنگی و انگور را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا میوهها با هم مخلوط شوند.
اكنون نوشیدنی را برای پذیرائی، در لیوانهای مناسب و زیبائی بریزید و با توتفرنگی و برشی از هندوانه بیارائید.