تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را كم كنید و قهوه را 10 دقیقه بجوشانید.
سپس قهوه را صاف كنید و در فنجانهای مناسب پذیرائی بریزید و با چوب دارچین بیارائید.
یادآوری: برای تهیه قهوه دمكرده میتوانید 75 گرم قهوه اسپرسو را همراه با یك لیتر آب در دستگاه قهوهساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا 2 پیمانه قهوه داشته باشید.
چنانچه دستگاه قهوهساز در دسترس ندارید، 2 پیمانه آب جوش بردارید و 2 قاشق سوپخوری قهوه فوری به آن بیفزائید و مخلوط كنید.