تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
گریل فر را روشن كنید و سینی فر را از بالا، روی طبقهی دوم قرار دهید. سینی شیرینیپزی را نیز روی سینی فر بگذارید.
آنگاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر كاكائو، سس شكلات، شكر و نمك را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبهی لیوانها بمالید تا خردههای بیسكویت به لبهی لیوانها بچسبد.
اكنون لبهی لیوانها را در خرده بیسكویت بزنید. شكلات داغ را در لیوانها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید.
اینك لیوانها را در سینی شیرینیپزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالوها طلائیرنگ شوند.
مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آنگاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شدند رویشان را با خردههای بیسكویت (اضافی) بیارائید و میل كنید.