تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
آلوها را نصف كنید، هستهشان را درآورید و در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید.
آنگاه 2 قاشق سوپخوری از عسل و نعنا را به آن بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا یخ را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا یخ نیز كاملاًخرد شود.
اكنون نوشیدنی فراهم كرده را بچشید و چنانچه لازم بود، باقیماندهی عسل را نیز به آن اضافه كنید.
اینك نوشیدنی را برای پذیرائی در لیوانهای مناسب و زیبائی بریزید و با آویشن بیارائید.