تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
شكر، آب، آویشن و توت فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه شربت را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود. حالا شربت را 5-7 دقیقه، بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.
سپس شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. اكنون شربت را صاف كنید و در شیشهی استریل كرده بریزید و در یخچال نگهدارید.
یادآوری: برای تهیهی 8 لیوان نوشیدنی از این شربت؛ 2 پیمانه آبلیمو و 1 پیمانه شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و 4-5 پیمانه آب سرد به آن بیفزائید. آنگاه شربت را هم بزنید و كنار بگذارید تا كاملا خنك شود. حالا شربت توتفرنگی را به آن بیفزائید و با یخ میل كنید.