تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
12 پیمانه (3 لیتر) آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و كیسههای چای سبز را 5 دقیقه، در آب جوش قرار دهید.
حالا كیسههای چای را از آب جوش درآورید و كنار بگذارید تا خنك شود. سپس هلو، انبه و یك قاشق سوپخوری از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید تا میوهها آب بیندازد.
اكنون میوهها را همراه با آبشان در پارچ بریزید و باقیماندهی شكر را به آن بیفزائید. آنگاه چای سبز خنك شده را نیز درون میوه بریزید و هم بزنید. نوشیدنی را همراه با یخ میل كنید.