آشپزباشی- هومن سلیمی
ابتدا شیر را داغ كنید و شكر را در شیر حل نمائید و با همزن یا كفساز دستی بزنید تا حجم كف شیر زیاد شود.
سپس كف را از شیر جدا سازید و در فنجان پر كنید. قهوهی موكا را در قهوهساز دم كنید و به آرامی داخل فنجان بریزید تا كف شیر از لبهی فنجان تا 2 سانتیمتر بالا بیاید.
آنگاه كمی قهوهی فوری روی آن بریزید و همراه با بیسكویت شكلاتی میل نمائید.
یادآوری: قهوهی موكا، از محصول پیوندی درخت كاكائو و درخت قهوه به دست میآید ولی در ایران خیلی در دسترس نیست.
بنابراین، میتوانید برای تهیهی این نوع نوشیدنی، از 2 قاشق چایخوری قهوهی فوری و یك قاشق چایخوری پودر كاكائو حلكرده در یكدوم فنجان شیر داغ برای هر نفر استفاده نمائید.
افزودن پودر كاكائو به شیر قبل از كف گرفتن آن، موجب كفنكردن شیر میگردد.