تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
آب و شكر را در قهوه جوش بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه قهوهجوش را از روی حرارت بردارید و قهوه و دارچین را به مخلوط آب و شكر، بیفزائید.
حالا دوباره قهوهجوش را روی حرارت بگذارید تا قهوه بجوشد و رویش كف كند. سپس قهوهجوش را لحظهای از روی حرارت بردارید و دوباره روی حرارت بگذارید تا قهوه كف كند.
اكنون قهوه را در فنجان بریزید و چند دقیقه صبركنید تا قهوه ته نشین شود. سپس آن را میل كنید.
یادآوری 1: قهوهی ترك را پس از ریختن درون فنجان، هم نزنید زیرا كف آن از بین خواهد رفت!
یادآوری 2: برای تهیهی قهوهی ترك، از آب سرد بهره بگیرید!
یادآوری 3: یكی از ویژگیهای قهوه ترك، كف روی آن است!