آشپزباشی - سحر سامانی :
روشتهیه
هندوانه را پوره و صاف كنيد و آبش را بگيريد. (براي تهيهي اين نوشيدني، 3 پيمانه آب هندوانه لازم است). آنگاه ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و 5 دقيقه كنار بگذاريد تا به حالت اسفنج درآيد. سپس 125 ميليليتر (يكدوم پيمانه) از آب هندوانه را همراه با نمك در ظرف كوچكي بريزيد و روي حرارت متوسط بجوشانيد. حالا ژلاتين حلكرده را درون آب هندوانه بريزيد و هم بزنيد تا شفاف شود. اكنون اين محلول را صاف كنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. اينك آبليمو و باقيماندهي آب هندوانه را به آن بيفزائيد و ظرف را روي يخ قرار دهيد. گاهي محلول را هم بزنيد و 15-20 دقيقه صبر كنيد تا قدري ببندد. آنگاه نوشيدني را در 4 ليوان مخصوص پذيرائي بريزيد و با تكههاي هندوانه بيارائيد.
یادآوری : بهتر است نوشيدني را قبل از مصرف، دستكم
2 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد.