تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
شكر و یكپیمانه از آب را در ظرف مناسبی بریزید و 5 دقیقه، روی حرارت بجوشانید. آنگاه شربت را كنار بگذارید تا خنك شود.
حالا باقیماندهی آب و زنجفیل را در ظرف دیگری بریزید و 5 دقیقه، روی حرارت بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و نعنا و آبلیمو را به زنجفیل بیفزائید.
اكنون روی این مخلوط را بپوشانید و 20 دقیقه كنار بگذارید. حالا نوشیدنی را صاف كنید و در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف، به میزان مساوی از نوشیدنی زنجفیلی، سودا و شربت ساده در لیوان بریزید و با نعنا و لیمو بیارائید.