آشپزباشی - افسانه ظروفی
یکی از آناناسها را از درازا نصف کنید و به کمک قاشق داخلش را خالی نمائید. آنگاه آناناس خالی کرده را در فویل بپیچید و در یخچال نگه دارید.
سپس میوه هر دو آناناس را خرد کنید و 300 گرم از آن را پوره نمائید. حالا پورة آناناس را با شکر مخلوط سازید و این مخلوط را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید.
اکنون دستگاه را روشن کنید و پس از 20 دقیقه خامه و پسته را بیفزائید. اینک دوباره دستگاه را روشن کنید تا بستنی غلیظ شود.
آنگاه بستنی را از دستگاه جدا کنید و 175 گرم میوه خرد کرده آناناس را به آن بیفزائید. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.
اکنون میتوانید اسکوپهای بستنی پسته و آناناس را در آناناس خالی قرار دهید و با حلقههای لیمو و میوه بیارائید.