آشپزباشی- مریم امیری
کشمش را در آب پرتقال بخیسانید و سیب را همراه با آب و نیمی از شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود. سپس سیب را پوره کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
حالا زرده تخممرغها را با باقیمانده شکر مخلوط کنید و آن را به آرامی درون شیر گرم کرده بریزید و 2 دقیقه روی حرارت نگه دارید. اکنون این مخلوط را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
حالا کشمش، سیب پوره کرده و خامه فرم گرفته را به مخلوط شیر بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه مایه فراهم کرده را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی آماده شود.
بعد آن را 6 ساعت در فریزر بگذارید تا آماده مصرف شود.