آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
شیر نارگیل را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و اسانس و پودر نارگیل را به آن بیفزائید و بگذارید كاملاً سرد شود.
حالا مایه فراهم كرده را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید تا سفت شود. اكنون بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.
هنگام میل كردن روی بستنی را با سس توتفرنگی و پودر نارگیل بیارائید.
روش تهیه سس توتفرنگی: همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا توتفرنگی پوره شود. آنگاه سس را صاف كنید.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.