آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
یکی از آناناسها را از درازا نصف کنید و به کمک قاشق داخلش را خالی نمائید. آنگاه آناناس خالی کرده را در فویل بپیچید و در یخچال نگه دارید. سپس میوة هر دو آناناس را خرد کنید و 300 گرم از آن را پوره نمائید. حالا پورة آناناس را با شکر مخلوط سازید و این مخلوط را در سطل دستگاه بستنی ساز بریزید. اکنون دستگاه را روشن کنید و پس از 20 دقیقه خامه و پسته را بیفزائید. اینک دوباره دستگاه را روشن کنید تا بستنی غلیظ شود. آنگاه بستنی را از دستگاه جدا کنید و 175 گرم میوة خرد کردة آناناس را به آن بیفزائید. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا آمادة مصرف شود. اکنون میتوانید اسکوپهای بستنی پسته و آناناس را در آناناس خالی قرار دهید و با حلقههای لیمو و میوه بیارائید.
خواص آناناس
آناناس یک منبع مهم از فواید سلامتی متعدد است که همانطور که در بخش سلامت نمناک گفته شده است شامل بروملین، پروتیین، کربو هیدرات ها، شکر، و فیبر رژیمی حلال و محلول در آن است. ویتامین های موجود در این میوه ها شامل ویتامین A، ویتامین C، بتا کاروتن، تیامین، ویتامین B5 (پنتونیک اسید)، ویتامین B6، و اسید فولیک هستند.