آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آنگاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید و كمكم به مخلوط تخممرغ بیفزائید.
سپس این مایه را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا مایه فراهمكرده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.
اكنون شكلات و اسانس نعنا را به مایه بیفزائید و در سطل دستگاه بستنیساز بریزید تا سفت شود.
حال بستنی را به ظرف مناسبی منتقل كنید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.
یادآوری: برای نگهداری بستنی خانگی بهتر است از ظروف فلزی استفاده شود.