تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه مخلوط شكر و ثعلب را به شیر بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا شكر حل شود.
بعد بگذارید قدری خنك شود. اكنون این مایه را در ظرف مناسبی كه بهتر است فلزی باشد، بریزید و در فریزر قرار دهید تا اندكی سرد شود. حالا ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و دوباره در فریزر قرار دهید.
سپس هر 2 ساعت یكبار بستنی را از فریزر درآورید و با قاشق هم بزنید. این كار را 4 بار تكرار كنید تا بستنی ببندد و سفت شود. اینك بستنی را یك شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.