تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
خمیر مارسیپان را با وردنه، روی سطح پودر شكر پاشیده به اندازه 23×45 سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر دایرههائی از آن درآورید.
آنگاه روی هر دایره یك قاشق سوپخوری بستنی بگذارید. لبههای خمیر را روی هم تا كنید و كاملاً به هم بچسبانید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سینی را یك شب در فریزر نگه دارید. اكنون گریل فر را روشن كنید و 1-2 دقیقه، بستههای مارسیپان و بستنی را زیر گریل قرار دهید تا لبههای خمیر مارسیپان طلائی رنگ شود.
اینك بستههای بستنی و مارسیپان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با كمپوت آلو میل كنید.
روش تهیه كمپوت آلو: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید آلو بپزد.