تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب لوف به اندازه 12×23 و ارتفاع 6 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا كنید و زردهها را با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آنگاه پنیر را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا سفیدههای تخممرغ را با نمك مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و خامه را به آن بیفزائید. اكنون زردههای تخممرغ را نیز به آن اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید. اینك بیسكویتها را كف قالب بچینید، قهوه را در آب جوش حل كنید و روی بیسكویتها بمالید.
سپس یكسوم از مایه بستنی را رویشان بریزید و دوباره بیسكویت بچینید. به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب از مایه بستنی و بیسكویت پر شود. حالا روی قالب را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید. آنگاه بستنی را از قالب در آورید و در ظرف زیبائی قرار دهید و با دانه قهوه بیارائید.