آشپزباشی - مریم امیری
کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
سپس پودر بادام، اسانس و آب پرتقال را افزوده و مخلوط کنید. حالا آرد را کم کم بیفزایید و مواد را با قاشق مخلوط کنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هر بار گلهای کوچکی از آن را در قالب چربکرده مینی مافین قرار دهید.
اینک هر یک از گلسه چریها را نصف کنید و آنها را در مرکز شیرینیها بگذارید. آنگاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 -20 دقیقه، بپزید.
شیرینیها را پس از10 دقیقه قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.