Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

پتی فور بادامی

پتی فور بادامی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 36 عدد

کره نرم شده 185 گرم

پودر شکر 75 گرم

زرده تخم مرغ 2 عدد

پودر بادام 60گرم

اسانس بادام چند قطره

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

آرد 250 گرم

گلسه چری 18 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

سپس پودر بادام، اسانس و آب پرتقال را افزوده و مخلوط کنید. حالا آرد را کم کم  بیفزایید و مواد را با قاشق مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی، دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و هر بار گلهای کوچکی از آن را در قالب چربکرده مینی مافین قرار دهید.

اینک هر یک از گلسه چری‌ها را نصف کنید و آنها را  در مرکز شیرینی‌ها بگذارید. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 -20 دقیقه، بپزید.

شیرینی‌ها را پس از10 دقیقه قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: انواع شیرینیشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریپتی فور بادامی تعداد بازديد: 1780 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است