روشتهیه
کره را در قابمله بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. اینک پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس هویج، نصف عصاره، آب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد وکف روی سطح مواد را بگیرید. پنیر را به آن اضافه کنید. باقیمانده عصاره را همراه نودل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا دوباره کمی بجوشد سپس از روی شعله بردارید. و روی سوپ را با شوید تزیین کنید و سرو کنید.
شوید همراه اصلی هویج است. سوپ پوره شده زیر در پایان به خامة پر چرب نیاز دارد؛ به جای آن ما از پنیر کم چرب استفاده کردیم تا میزان کالری غذا را کاهش دهیم.