ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی تند مکزیکی
كره را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پيازچه را در كره قدری تفت دهيد. اينك جو پرك، گوجهفرنگی، براکلی، گل كلم و چیلی را بيفزائيد و 2 دقيقه دیگر تفت دهيد.
سپس آب گوجهفرنگی را افزوده و سوپ را بپزيد. اينك نمك، زردچوبه و برگ بو را اضافه نمائيد و صبر كنيد تا سوپ جا بيفتد. حالا آبليمو، جعفری و گشنيز را بيفزائيد و پس از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.
اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشيد. با برگ گشنيز بيارائيد و با ليموترش، سس فلفل و نان سبوسدار سرو نمائيد.