آشپزباشی - نجمه درویش
لوبیا سبز را از وسط به دو نیم برش بزنید آنگاه در ظرف مناسبی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
سپس لوبیا سبز را به آن بیفزایید و بمدت 4-5 دقیقه آن را بپزید.
حالا لوبیا را در ظرف مخلوط آب و یخ و بعد در صافی بریزید.
اینک در ظرف مناسبی سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون و نمک و فلفل را باهم مخلوط نمایید.
سپس در ظرف مخصوص سرو لوبیا سبز، قارچ و گوجه گیلاسیها را بریزید و سس را به آن بیفزایید و روی سالاد برگهای ریحان قرار دهید.
یادآوری
* در صورت تمایل رویش پنیر پارمسان بریزید.
* میتوان بجای سرکه سفید از آبلیمو یا سرکه سیب استفاده کرد.
* میتوان برای روی سالاد از پیاز گریل شده استفاده کرد.