Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سالاد پانزانلا

سالاد  پانزانلا

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی 6 عدد متوسط

 

خیار 2 عدد

 

نان تست مكعبی خردكرده 2-3 قطعه

 

كرفس خردكرده 2 ساقه

 

پیاز قرمز خردكرده 1 عدد

 

سیر رنده‌كرده 1 حبه

 

ریحان خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

سركه قرمز  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

گوجه‌فرنگی را چهارقاچ كنید و داخلش را خالی كنید. آن‌گاه آن را خرد كنید. سپس خیارها را از طول دو قسمت كنید و تخم‌های آن را در آورید و خیار را نیز خرد كنید.

حالا نان تست، گوجه‌فرنگی، كرفس، خیار و پیاز را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سیر، ریحان، سركه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.

 

 

برچسب ها: سالادانواع سالادآشپزی با کرفسمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیمهدیس رحیمیانسالاد پانـزانـِلاآموزش سالاد پانـزانـِلاطرز تهیه سالاد پانـزانـِلادستور سالاد پانـزانـِلا تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است