آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه میگو را همراه با یك قاشقچایخوری نمك به آن بیفزائید و دو دقیقه، بپزید.
سپس میگو را در آبكش بریزید و كنار بگذارید.
حال میگو، سهچهارم از پسته شامی، خیار شور، كاهو، نخودفرنگی، ذرت، نمك، فلفل، روغن زیتون و سركه را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون سالاد را در كاسهی مخصوص سالاد بریزید و رویش را با باقیماندهی پسته شامی بیارائید.
یادآوری: برای پاك كردن میگو ابتدا سر و دم آن را جداكنید پاهای میگو به راحتی با دست جدا میشود. حالا به كمك چاقو پوست میگو را هم بگیرید.
سپس با نوك چاقو، شیاری طولی روی كمر میگو ایجاد كنید و رگ سیاهرنگ پشت آن را جدا نمائید. این رگ باعث ایجاد بوی زهم در میگو میشود.