آشپزباشی
طرز تهیه خوراك سبزی با پوره سیبزمینی
كف ظرف نسوزی را چرب كنید و پوره سیبزمینی را در آن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف نمائید. آنگاه پیازچه را در روغن تفت دهید و همراه با گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، نخود فرنگی، نمك، فلفل و زیره روی پوره بریزید.
به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس پنیر را روی پوره بریزید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود اكنون خوراك آماده میل كردن است.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید از سس گوجه هم در كنار این خوراك استفاده كنید.
روش تهیه پوره سیبزمینی
پوره سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه شیر، نمك، فلفل و كره را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا پوره آماده شود.