آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را در آرد بغلتانید. آنگاه در تابة مناسبی نیمی از روغن زیتون را بریزید و تکههای گوشت را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
حالا آب گوشت را بیفزائید و با حرارت ملایم گوشت را بپزید. سپس باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و پیاز را تفت دهید، سیر و بیکن را نیز اضافه کنید.
اینک مواد فراهم کرده را به همراه شکر قهوهای، سرکه، برگ بو، پوره گوجهفرنگی و فندق به گوشت اضافه کنید و 30 دقیقة دیگر خوراک را بپزید.
اینک خوراک را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید.