آشپزباشی -اعظم گلزارمنش
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود.
حالا گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت پخته شود. سپسفیله گوجهفرنگی، آویشن، لوبیا و نیمی از پنیر را اضافه کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا مواد را در ظرف مناسب و نچسبی بریزید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید و در فر گرم کرده آن را با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
سپس آن را به همراه چیپس تورتیلا و سس ماست سرو نمائید.
روش تهیه سس ماست
ماست، مایونز، خامه، نمک، فلفل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه پیازچه را بیفزائید، حالا سس آماده مصرف میباشد.