آشپزباشی - نازنین باقری
دل، پیاز، سیر، برگ بو، هویج، کرفس، نمک، فلفل و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا دل بپزد و آب آن به میزان یک پیمانه برسد.
آنگاه در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و سیبزمینی را در آن تفت دهید. سپس پیازداغ، دل، فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی، پودر سیر و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را روی حرارت هم بزنید.
حالا آب باقیمانده از پخت دل را به همراه زعفران و آبلیمو به خوراک اضافه کنید و ده دقیقه دیگر آن را بپزید. سپس خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.