روشتهیه
کره را در قابلمهای بزرگ حرارت داده و پیاز را در آن تفت دهید و سیر را افزوده و کمی تفت دهید، مرغ، ادویهها و قرص مرغ را اضافه کرده و بعد جعفری را بیفزایید و بعد از کمی تفتدادن برنج را ریخته و کمی تفت دهید، سپس آب جوش اضافه کنید و زعفران را هم ریخته و بگذارید بجوشد تا آب آن کشیده شود، سپس دمکنی گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم نیم ساعت دم بکشد و برنج کاملاً پخته شود.
یادآوری
مقدار نمک را کمتر بزنید چون قرص مرغ شور است.برای دمکردن برنج اگر 5 پیمانه آب کم بود یک پیمانه دیگر هم اضافه کنید.