Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

جعفری‌پلو

جعفری‌پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره....................100 گرم

پیاز بزرگ، نگینی‌شده................1 عدد

سیر ریزشده...............1 حبه

سینه مرغ، حبه‌ای‌خردشده................400 گرم

نمک و فلفل................ به مقدار لازم

پودر کاری......................مقداری

قرص عصاره مرغ..................1 عدد

جعفری خردشده....................200 گرم

برنج................... دو و یک‌دوم پیمانه

آب جوش..................5 پیمانه

زعفران آب‌کرده...................2 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

کره را در قابلمه‌ای بزرگ حرارت داده و پیاز را در آن تفت دهید و سیر را افزوده و کمی تفت دهید، مرغ، ادویه‌ها و قرص مرغ را اضافه کرده و بعد جعفری را بیفزایید و بعد از کمی تفت‌دادن برنج را ریخته و کمی تفت دهید، سپس آب جوش اضافه کنید و زعفران را هم ریخته و بگذارید بجوشد تا آب آن کشیده شود، سپس دم‌کنی گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم نیم ساعت دم بکشد و برنج کاملاً پخته شود.

یادآوری

مقدار نمک را کمتر بزنید چون قرص مرغ شور است.برای دم‌کردن برنج اگر 5 پیمانه آب کم بود یک پیمانه دیگر هم اضافه کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیجعفری‌پلوطرز تهیه جعفری‌پلو تعداد بازديد: 269 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است