Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 17:07

کوکوی کینوا

کوکوی کینوا

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

هویج رنده کرده  1 عدد متوسط

کدو سبز رنده کرده 1 عدد متوسط

سیب زمینی پخته و رنده کرده 1 عدد متوسط

سیب‌زمینی خام و رنده کرده    1 عدد بزرگ

کنسرو نخود فرنگی   یک سوم پیمانه

کنسرو ذرت    یک چهارم پیمانه

ساقه کرفس ریز خرد   کرده یک دوم پیمانه

گشنیزخرد کرده   یک سوم پیمانه

کینوا  یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

زیره   یک چهارم قاشق چایخوری

ادویه کاری یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک سوم پیمانه

آرد سبوس دار  2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده  2 عدد

روغن مخصوص سرخ کردنی   به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

هویج، کدو، سیب زمینی‌ها، نخودفرنگی، ذرت، کرفس، گشنیز، کینوا، نمک، فلفل، زیره، ادویه کاری، فلفل دلمه‌ای و آرد را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه تخم مرغ را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن،30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس هربار قدری از مواد فراهم کرده را در دست فرم دهید و در روغن داغ روی حرارت سرخ کنید.

یادآوری 1: درصورت تمایل می‌توانید از دو حبه سیر له کرده در این کوکو استفاده کنید.

برچسب ها: غذای سالمآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سادهآشپزی مدرنکینواروش تهیه کوکو کینواطرز تهیه انواع کوکو و کتلت تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • کینوا چیه؟
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: با سلام. کینوا گیاهی است که بر خلاف باور عامه در گروه سبزیجات طبقه‌بندی می‌شود و جزو غلات به حساب نمی‌آید! این دانه که مبدا آن کشور پرو می‌باشد، از کهن‌ترین خوراکی‌های جهان است و منبع غنی از پروتئین می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله‌ای که در این مورد در شماره 136 مجله آشپزباشی منتشر شده است، مراجعه کنید.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است