Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

لقمه‌های گوشتی

لقمه‌های گوشتی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

آرد.................4 پیمانه

شکر................یک قاشق سوپخوری

نمک................یک قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری.................یک قاشق سوپخوری

کره‌ی آب کرده...................100 گرم

شیر ولرم....................به میزان لازم

 

مواد میانی:

پیاز....................یک عدد

روغن مایع..............2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده................300 گرم

قارچ خرد شده...................یک پیمانه

نمک، فلفل و آویشن................به میزان لازم

گوجه‌فرنگی....................یک عدد

فلفل دلمه‌ای...............یک عدد

جعفری خرد شده.................50 گرم

 

مواد رویه:

زرده‌ی تخم‌مرغ.................یک عدد

روغن مایع..................یک قاشق چایخوری

زعفران آب‌کرده.................یک قاشق سوپخوری

کنجد یا سیاه‌دانه..................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

در کاسه‌ای آرد، شکر، نمک و مایه‌خمیرفوری را با هم مخلوط کرده و کره‌ی آب کرده را به آن اضافه کنید. شیر را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد. روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کرده و بالا بیاید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید: ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخ کرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیافتد. حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند. بعد از سرد شدن، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید. وقتی خمیر به میزان کافی پف کرد از آن به اندازه‌ی نارنگی برداشته و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و درسینی فر چرب شده بچینید. سپس روی آن را دوباره به مدت بیست تا سی دقیقه بپوشانید تا پف کند. با برس مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده را روی خمیر مالیده و کنجد و یا سیاه‌دانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید.

برچسب ها: مایه خمیرفلفل دلمه ایقارچزعفرانکنجد تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است