روشتهیه
در کاسهای آرد، شکر، نمک و مایهخمیرفوری را با هم مخلوط کرده و کرهی آب کرده را به آن اضافه کنید. شیر را کمکم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد. روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کرده و بالا بیاید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید: ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخ کرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیافتد. حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند. بعد از سرد شدن، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و جعفری خرد شده را اضافه کنید. وقتی خمیر به میزان کافی پف کرد از آن به اندازهی نارنگی برداشته و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و درسینی فر چرب شده بچینید. سپس روی آن را دوباره به مدت بیست تا سی دقیقه بپوشانید تا پف کند. با برس مخلوط زردهی تخممرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده را روی خمیر مالیده و کنجد و یا سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجهی سانتیگراد بپزید.