آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سیبزمینی، مرغ، شوید، گردو، پنیر لبنه، مایونز، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
آنگاه خمیر میلفوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده پهن کنید.
حالا با کاتر مستطیل شکل قالب بزنید و در سینی بچینید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
حالا حرارت را به 170 درجه سانتیگراد برسانید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا مغزپخت شود.
اکنون سینی را از فر بیرون آورده تا نانها خنک شود.
سپس هر نان پخته و لایهلایه شده را با یک برش طولی به دو قسمت تقسیم کنید.
حالا روی قسمت زیرین یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده بگذارید و لایه رویی را رویش قرار دهید و قدری بفشارید.
اکنون رویش را با گوجهگیلاسی بیارائید.