Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

كیك ماهی تن

كیك ماهی تن

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر:

 

سیب زمینی درشت  ...........   1 عدد

كره   ...........  20 گرم

شیر  ...........   2 قاشق چایخوری

آبلیمو  .......   1 قاشق چایخوری

كنسرو ماهی تن ..........    100 گرم

نمك و فلفل   ........  به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ كردن  ..........   به میزان لازم

تخم مرغ  ..........   1 عدد

آرد سوخاری .........    حدود 60 گرم

لوبیاسبز پخته برای تزئین   ..........  50 گرم

هویج پخته برای تزئین ...........    یك عدد

نخودسبز پخته برای تزئین .......    7 دانه

طرز تهیه :

پوست سیب زمینی را بگیرید و ‌آن را آبپز كنید. آن‌گاه سیب زمینی را همراه با كره، شیر، آبلیمو و قدری نمك، پوره كنید. سپس ماهی تن را به آن بیفزائید و مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید. حالا مایه‌ی به‌دست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل ماهی درآورید. بعد آن‌ها را در سینی بچینید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید.

 

آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری بریزید. حالا ماهی‌ها را در تخم مرغ بغلتانید و در آرد سوخاری فرو ببرید. دوباره آن‌ها را در یخچال بگذارید تا پس از گذشت 30 دقیقه، آماده‌ی سرخ كردن شوند. اینك روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. بعد دو طرف ماهی‌ها را در آن سرخ نمائید تا بپزند و طلائی رنگ شوند. سپس آن‌ها را در دیس مناسبی بچینید، از نخودسبز برای چشم ماهی استفاده كنید و اطرافشان را با لوبیا و هویج، تزئین نمائید.

برچسب ها: کیککیک تن ماهیطرز تهیه کیک تن ماهی تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است