طرز تهیه :
پوست سیب زمینی را بگیرید و آن را آبپز كنید. آنگاه سیب زمینی را همراه با كره، شیر، آبلیمو و قدری نمك، پوره كنید. سپس ماهی تن را به آن بیفزائید و مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید. حالا مایهی بهدست آمده را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل ماهی درآورید. بعد آنها را در سینی بچینید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید.
آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری بریزید. حالا ماهیها را در تخم مرغ بغلتانید و در آرد سوخاری فرو ببرید. دوباره آنها را در یخچال بگذارید تا پس از گذشت 30 دقیقه، آمادهی سرخ كردن شوند. اینك روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. بعد دو طرف ماهیها را در آن سرخ نمائید تا بپزند و طلائی رنگ شوند. سپس آنها را در دیس مناسبی بچینید، از نخودسبز برای چشم ماهی استفاده كنید و اطرافشان را با لوبیا و هویج، تزئین نمائید.