Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

پوره‌ی سیب‌زمینی

پوره‌ی سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی متوسط......................4 عدد، ریز خرد شده

کره..................50 گرم

شیر......................یک تا یک و نیم پیمانه

نمک، فلفل و پودر آویشن.......................به میزان دلخواه

گوشت چرخ شده......................250 گرم

پیازداغ...................2 قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگی.......................یک قاشق سوپخوري

روغن مایع....................یک قاشق سوپخوري

پنیر پیتزا...................200 گرم

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌ها را با نصف پیمانه آب به مدت 8 تا 12 دقیقه با قدرت 100درصد با درپوش در مایکروویو بگذارید تا کاملاً پخته شوند. سپس کره و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت چرخ شده را با پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، روغن، نمک، فلفل و کمی پودر آویشن در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. سپس ظرف را بدون درپوش به مدت 3 تا 5 دقیقه با توان 80درصد (متوسط بالا) در دستگاه بگذارید و در این فاصله یک‌بار آن را هم بزنید. سپس کف ظرف مسطحی را چرب کنید. پوره‌ را در آن پهن کرده، روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید و  مایه‌ی گوشت چرخ شده را روی آن بریزید. در آخر مابقی پنیر پیتزا را روی آن بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو 20درصد (پایین) روی سه پایه‌ی کوتاه فلزی قرار دهید تا پنیر آب و برشته شود.

برچسب ها: پورهپوره‌ی سیب‌زمینیطرز تهیه پوره‌ی سیب‌زمینی تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟