روشتهیه
برنج را با آب، روغن، محلول زعفران و نمک بپزید تا به صورت کته درآید. سپس دو بار چرخ کنید. پیاز را با روغن تا حدی تفت دهید که نرم، براق و سبک شود. سیر پوره شده را اضافه کرده و هم بزنید، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه نموده و خوب تفت دهید. فلفل دلمهای، قارچ تفت داده شده، رب گوجهفرنگی و ادویهها را افزوده هم بزنید، آب لیموترش، نمک و فلفل و آب را نیز اضافه کرده و با در بسته به مدت 30 دقیقه بپزید. اجازه دهید آب مخلوط کاملاً تبخیر شده و به روغن بیفتد. سپس جعفری را اضافه کرده و مخلوط نمایید. کته چرخ کرده فوق را با سه عدد تخممرغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و پودر گشنیز مخلوط نمایید. از مایه توپهای کوچکی در دست تهیه و مانند شامی پهن کنید و شکل منظمی به آن بدهید. به مقدار یک قاشق از مایه فوق را میان آن قرار داده سپس حاشیه را بالا آورده و به هم بچسبانید تا به شکل توپ درآید. سپس با دست و با دقت آن را پهن کنید تا مایه گوشت میان آن پنهان بماند و بیرون نزند. سپس دو عدد تخممرغ باقیمانده را با کمی نمک، زردچوبه و محلول زعفران بزنید.ابتدا کروکتها را در آرد سوخاری غلتانده،در تخممرغ زده شده فرو برده سپس در روغن گرم شده سرخ کنید.
مواد سالاد را هم با هم مخلوط نمایید و با کروکتها سرو کنید.
نکته:
کروکتهای فوق را میتوان بدون مایه گوشت هم به صورت ساده تهیه نمود که برای دورچین غذاهای گوشتی استفاده میشود.
در صورت دلخواه میتوان پس از طبخ مایه گوشتی یک عدد تخممرغ آبپز رنده شده و به میزان دو قاشق سوپخوری زرشک را هم به مایه گوشت فوق اضافه نمود.