آشپزباشی- اعظم گلزارمنش:
روش تهیه
گلکلم را بشوئید و به تکههای مناسبی خرد کنید. آنگاه قدری آن را با آب و نمک بپزید و مراقب باشید نرم نشود (حدودا 5 دقیقه) در آبکش بریزید. حالا هر قطعه را در تخممرغ، نمک و زعفران مخلوط کرده بغلتانید و سپس در آرد سوخاری. اینک در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. میتوانید با انواع سس میل کنید.
خواص گل کلم
گل کلم متعلق به خانواده کلمیان است، که شامل بروکلی، کلم کالی و کلم برگ نیز می باشد. گل های روی گل کلم با فاصله ی نزدیکی کنار هم قرار گرفته اند و از جوانه های گل تشکیل شده اند که آنها به یک ساقه ی میانی وصل هستند. از طعم و نرمی گل سرخ آنها در برابر نور خورشید محافظت می شوند تا از تولید رنگدانه ی کلروفیل و بیش از اندازه رسیدن آن جلوگیری شود. زیستگاه گل کلم آسیا است، اما سالها بعد در منطقه ی مدیترانه، ترکیه و ایتالیا حدود 600 سال قبل از میلاد پدیدار شد. در اواسط قرن شانزدهم، گل کلم در فرانسه و اروپای شمالی نیز شناخته شد.امروزه هند، چین، ایتالیا، فرانسه و ایالات متحده تولیدکنندگان برتر گل کلم در سراسر جهان می باشند.