Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

کلوچه سبزی

کلوچه سبزی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

کلوچه سبزی

مواد لازم:

شیر 200 میلی لیتر

روغن مایع 5 قاشق چایخوری

نمك یك دوم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر  1 قاشق چایخوری

آرد  200 گرم

زردهی تخم مرغ 1 عدد

زعفران حل كرده در آب 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

سیبزمینی پخته و خرد كرده 1 عدد

هویج پخته و خرد كرده 1 عدد

نخود فرنگی پخته  یك دوم پیمانه

پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 1 حبه

ریحان خرد كرده  1 قاشق سوپخوری

پودر كاری یك دوم قاشق چایخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه کلوچه سبزی:

روش تهیه‌ی خمیر:  در ظرف مناسبی شیر، روغن، نمك و بیكینگ پودر را مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم به مواد بیفزائید تا خمیری نرم و یكدست حاصل شود. حالا خمیر را كمی ورز دهید و به صورت گلوله درآورید و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس روی آن را بپوشانید و در محیط آشپزخانه، به مدت نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر عمل آید.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه پهن كنید و به اندازه‌‌ی دلخواه با قالب گرد قالب بزنید. سپس از مواد میانی 2 قاشق سوپخوری داخل هر خمیر بگذارید و لبههای آن را ببندید. بعد مخلوط زردهی تخم مرغ و زعفران را با قلممو روی كلوچه بمالید. اكنون كلوچههای آماده را داخل سینی چربكرده قرار دهید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 175 درجهی سانتیگراد یا 350 درجهی فارنهایت، به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: سیب‌زمینی، هویج، نخودفرنگی، پیاز، سیر و ریحان را با هم مخلوط كنید. پودر كاری و آبلیمو را نیز به مواد بیفزائید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید و كنار بگذارید.

 

برچسب ها: پیش غذاکلوچه سبزیطرز تهیه کلوچه سبزی تعداد بازديد: 1793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است