روشتهیه
تخممرغها را در حدی که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آنها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نیم تقسیم کنید. زردهها را به آرامی خارج کرده بعد آنها را در ظرفی با پشت چنگال له کرده و سفیدهها را کنار بگذارید. جگر، سس مایونز، ماست چکیده، خیارشور رنده شده، نمک، فلفل، پودر سیر و سبزیجات معطر که شامل شوید و ترخان میباشد را اضافه کرده و همة مواد را مخلوط کنید. با قلممو مقداری روغن زیتون داخل سفیدههای پخته تخممرغ بمالید و مواد را در قیف با ماسوره درشت ریخته و داخل سفیدهها را پر کنید و روی هر کدام را با زرشک، زیتون سیاه و جعفری تزیین کنید.
نکته:
در صورت استفاده از سبزیجات خشک بهتر است آنها را کف دست پودر کنیم.
در صورت تمایل میتوان سس مایونز را حذف و یا به جای آن از خامه استفاده کرد.
مواد میانی این نوع دلمه باید کاملاً یکدست باشد.